Cine suntem?

Distribuitor de lentile oftalmice din anul 2005, AVVERO începe în anul 2020 un proiect ambițios: deschidem prima linie de producție de lentile, în propriile spații de producție, utilizând cele mai avansate tehnologii în domeniu.

Cum facem noi lucrurile?

Clienții noștri beneficiază de servicii personalizate, adaptate necesităților individuale, precum și de cel mai înalt standard de asistență. Astfel, reușim să oferim  flexibilitate și cea mai înaltă calitate posibilă la un preț accesibil.

Avvero despre noi

Valorile AVVERO

Activitatea noastră reflectă spiritul AVVERO și se bazează pe 6 valori fundamentale, pe care le respectăm cu strictețe. Sunt valori care ne ajută să ne dezvoltăm continuu și care definesc modul în care facem lucrurile.

1. Suntem o echipă

Oamenii reprezintă succesul nostru și suntem dedicați ideii de a fi un bun angajator. Prin asigurarea unui mediu de lucru plăcut și dinamic creștem împreună.

2. Păstrăm simplitatea

La AVVERO, căutăm mereu să simplificăm lucrurile! Credem cu fermitate că inclusiv problemele complexe pot avea soluţii simple.

3. Calitate excelentă

Calitatea nu se obţine întâmplător – este rezultatul unui volum mare de muncă, dedicare și execuție avizată. Calitatea este un mod de gândire.

4. Clienți fericiți

De la procesul de producție la experiența interacțiunii cu noi, clientul este mereu în centrul atenției noastre. Ne dorim clienți fericiți, nu doar mulțumiți!

5. Perfecționare continuă

Investim continuu în tehnologie și în dezvoltarea profesională a specialiștilor AVVERO. Ținem pasul cu cele mai noi tehnologii din domeniu și investim constant în know-how în perfecționarea procedurilor de lucru.

6. Abordarea atentă

Abordarea noastră este conturată de respectul puternic pentru fiecare persoană în parte. Căutăm mereu să asigurăm o experiență a colaborării cât mai plăcută și să oferim cea mai potrivită soluție pentru fiecare client.

Avvero proces de productie
Avvero productie claritate
Avvero productie masurare